Pages

Thursday, January 12, 2012

Color Themes 2012

Hi, and salam uols.

Belog ni lama tak berusik. sibuk baca belog kawan-kawan B2B je. Ada yang review pasal kawin la, pasal tunang la, and macam-macam lah. seronok and boleh la diguna pakai idea-idea bernas diorang tu nanti. :)

OKAY, for today, saye nak share pasal theme color yang boleh diguna kan untuk majlis tunang, or even wedding day. semua pun boleh, asalkan cantik di mata :)




(1)
Sage Green (hijau zaitun) & White


(2)
Orange, Pink and Green

fuschia pink-orange

pink-orange-green
yang ini macam campuran warna yang ganjil dan berani sikit . tapi nampak CERIA!

(3)
Baby Blue and Silver


kaler ni saye suke. kaler pastel yang ringan and nampak cantik and sweet

(4)
Yellow (tapi utk tahun 2012, maybe yellow + orange || yellow + blue yg up)

yellow-grey

yellow-orange

guna yellow + orange utk centerpiece pun menariksss jugakkk


yellow + blue
pun cantekkk. kaler mantap.

(5)
Black + White (tambah silver color utk hasil yg lagi menakjubkan)
black-white

black-white-silver

black-white HB

(6)
Burgundy (ungu gelap)
burgundy-grey
burgundy-gold

(7)
Hot Pink
hot pink-black

hot pink-lime door gift


(8)
Chocolate Mocha with Soft Pink


ala tomei-tomei. nampak sangat sweet

sangat suka lah color inieeeeee!! :)

(9)
Pale pink and silver


(10)
Elegant white on white


last but not least. idea dari blogger intan norazam. DIY sendiri, tapi hasilnya mengagumkan!


OKAY

puas tak tengok warna-warna kat atas sana?


JADI

pada sape-sape yang nak langsungkan majlis e-day or kahwen, boleh la guna idea ni. 
Hope ia membantu! :)


still memikir nak buat theme color ape utk e-day saye?

2 comments:

  1. as suka combination baby blue & elegant white tu...

    ReplyDelete
  2. mase e-day guna mint + gold. hehe~

    ReplyDelete